Friday, December 31, 2010

Apa Khabar 2010? ^^




Assalamualaikum,

Nmpaknya, semua orang dah mula citer kisah suka dan duka 2010 dorang.
aq pon nak citer gak nieh, haaa, dgr2!!! :P

So, Rasanya xda apa yang menyedihkan berlaku , Alhamdulillah semuanya baek2 sahaja , diberikan kesihatan yang berpanjangan huhu, cuma beberapa perkara yang agak mengabrakan sejak akhir2 nieh, haha tapi dapat diatasi dgn releknya (relek la sgt), hehehe

So bagi aku, i got an Happy 2010 dairy haha, Saat entry ni ditulis masih ada 15jam lagi sebelum tahun 2011, So dlm 15jam nieh mungkin macam2 akan berlaku, Harap semuanya perkara yang mengembirakan. So rasanya, tk tau nk tulis apa lagi, hahaha, hope u all pon happy2 tau.no bad face yeah!! hehe.. Oh lupa.... plans for next year yew, rasanya, Making my 2011 story more Happy n full of smile!!! yeahh, wahhahaha







*ramai org tnya ttg pic profile baru kt fb uh, "razak nape muka nmpak laen?" errr, aq pakai cermin mata kowt? hahaha

*wahaha, ingat x ttg entry yng dulu2 berkenaan ngan daet, kalau tgk sendiri tak tau ada perubahan x, so nk mntak kawan2 tgk kan, hahaha anything change? hehe

pasni bleh la target jadik cam fahrin ahmad,waaaa ^^



*hati ni rasa gelisah,happy,takut,malu, makan sarapan pon rasa cam knyang je, padahal lapar nieh, hahaha ,| apo kono nieh!!?? ^^ :P



4 comments:

  1. wahahha, skung beli baju saiz L kowt, hehehe, dulu pakai XL, wkakakakka >.<

    ReplyDelete
  2. Beli saiz L...tapi tak pakai ....kakakkaka

    ReplyDelete